шеф Антоан Верест

бутик и кетъринг L'instant

“Фуди” любителите на храната бяха съкрушени, когато ресторантът на Антоан Верест L'instant затвори врати за последен път в края на 2016 година. Неговото майсторство на класическата френска кухня - такова рядко удоволствие за София - и любовта към "истинската" домашна храна, чиито отпечатък лесно може да бъде проследен, му спечели титлата Ресторант на годината в продължение на две последователни години и най-високите рейтинги в първото издание на Sofia Restaurant Week. Започвайки в семеен ресторант в морските брегове на брега, Антоан разшири опита си в известни ресторанти в Париж, Мелбърн, Дубай и Канада, преди да се установи в България.

Възползвайте се от рядката възможност да опитате сезонната ръчно приготвена кулинарна концепция на Antoine "Спомени от детството" в интимната атмосфера на собствената му трапезария, като седнете около масата му за 12, което наистина е “Chef’s Table".