Условия за ползване

Последна актуализация: (10.03.2018)

Моля, прочетете внимателно тези Условия за ползване ("Условия", "Условия за ползване"), преди да използвате уеб сайта http://chefstable.bg ("Услугата"), управляван от Ресторант Уийк ООД ("нас", "ни"). Достъпът Ви до и използването на Услугата зависи от приемането и спазването на тези Условия. Тези условия се отнасят за всички посетители, потребители и други, които имат достъп или ползват Услугата. С достъпа до или ползването на Услугата се съгласявате да спазвате настоящите Условия. Ако не сте съгласни с която и да е част от Условията, тогава нямате право да получите достъп до Услугата.

Прекратяване на договора

Можем да прекратим или да спрем достъпа до нашата Услуга незабавно, без предварително уведомление или отговорност, по каквато и да е причина, включително, без ограничение, ако нарушите Условията.

Покупки

Ако желаете да закупите продукт или услуга, предоставени чрез Услугата ("Покупка"), може да Ви помолим да предоставите определена информация, свързана с Покупката, включително, но не само, имейл адрес, име и телефон.

Авторско право

Материалите, съдържащи се в уеб сайта http://chefstable.bg, са защитени от приложимото в Република България право за авторското право и търговската марка.

Промени

Запазваме си правото по свое усмотрение да променяме или заместваме тези Условия по всяко време. Ако ревизията е съществена, ще се опитаме да предоставим най-малко 30 дни предизвестие преди да влязат в сила всякакви нови Условия. Това, което представлява съществена промяна, ще бъде определено по наше усмотрение.

Ограничена отговорност

Материалите, които се съдържат в в уеб сайта http://chefstable.bg, се предоставят "както е". Не даваме никакви гаранции, изразени или подразбиращи се, и с това се отказваме и отхвърляме всички други гаранции, включително, без ограничение, подразбиращи се гаранции или Условия за продаваемост, годност за определена цел или ненарушаване на интелектуална собственост или друго нарушение на права. Освен това ние не гарантираме и не правим никакви изявления относно точността, вероятните резултати или надеждността на използването на материалите по Услугата или по друг начин свързани с такива материали или на свързаните с тях сайтове.

Приложимо право

Всяка претенция, свързана със Услугата, се урежда от законите на Република България, без да се засягат разпоредбите на конфликт на закони.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно тези Условия, моля свържете се с нас. По електронна поща: support@restaurantweek.bg

Правила за връщане и възстановяване на суми

Благодарим ви, че пазарувате в Chef's Table. Моля, прочетете внимателно тези правила. Това е политиката за връщане и възстановяване на суми на уебсайта http://chefstable.bg.

Такса за резервация

За да запазите място трябва да заплатите такса за резервация. Ако отмените резервацията в срок по малък от 7 дни преди събитието, ще бъде начислена такса в размер на 50% от таксата. Ако отмените резервацията в срок по малък от 3 дни преди събитието, ще бъде начислена такса в размер на 100% от резервационна такса.

Препоръчваме да се свържете с нас за съдействие, ако имате проблеми, които получавате или изтегляте от нашите продукти.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно нашите Правила за връщане и възстановяване на средства, моля свържете се с нас по електронна поща: support@restaurantweek.bg или на теленоф 0898552057, Николай Коев

Поверителност

Това обявление за поверителност разкрива практиките за поверителност на www.chefstable.bg. Това съобщение за поверителност се отнася само за информацията, събрана от този уебсайт.

Събиране на информация, използване и споделяне

Ние сме единствените собственици на информацията, събрана на този сайт. Имаме достъп само до информация, която доброволно ни предоставяте по имейл или друг директен контакт от Вас. Няма да продаваме или да даваме под наем тази информация.

Ще използваме Вашата информация за контакт с Вас във връзка с причината, поради която сте се свързали с нас. Няма да споделяме информацията Ви с никоя трета страна извън нашата организация, освен ако не е необходимо да изпълним заявката Ви, напр. да изпратим поръчка.

Освен ако не ни поискате, можем да се свържем с вас по имейл в бъдеще, за да ви разкажем за специални продукти, нови продукти или услуги или промени в тази декларация за поверителност.

Вашият достъп и контрол над информацията

Можете да се откажете от бъдещи съобщения от нас по всяко време, като ни уведомите по имейл или по телефон.

Сигурност

Ние взимаме предпазни мерки, за да защитим Вашата информация. Когато изпращате чувствителна информация чрез уебсайта, Вашата информация е защитена както онлайн, така и офлайн.

Поръчки

Когато поръчате услуга чрез нашия уебсайт, искаме информация от Вас в нашия формуляр за поръчка. За да купите от нас, трябва да предоставите информация за контакт (като име, имейл адрес и телефонен номер). Тази информация се използва за изпълняване на Вашите поръчки. Ако имаме проблем при обработването на поръчка, ще използваме тази информация, за да се свържем с Вас.